S. C. Orapluma S. R. L.

Adresă:

Str. George Emil Palade nr. 7
415100 - Aleşd
Bihor
România

Telefon:

0040.259.342.602; 0040.259.340.066

Fax: 0040.259.342.756

Email:

office@orapluma.ro
secretariat@orapluma.ro
importexport@orapluma.ro
productie@orapluma.ro

Despre noi

Despre noi

Istoric

Istoric

Orapluma a fost infiintata in anul 1999, initial ca firma de achizitie si prelucrarea penei si pufului.

Insa incepand cu anul 2001 aceasta s-a marit si transformat devenind o unitate capabila de a realiza produse din puf si pene printr-un proces vertical plecand de la materia prima care dupa varii procese tehnologice de prelucrare - de la selectionare, deprafuire, spalare si pana la sterilizare - pana la realizarea inclusiv a produselor finite in cont lucru, pentru sectorul de imbracaminte si cel al fabricatelor din pene si puf pentru sector casa – componente de mobilier si linii de dormit.

Astfel s-a infiintat si dezvoltat ORAPLUMA Srl pana in zilele noastre, gratie experientei aduse de catre fondatorii acesteia cat si a capacitatii interne dezvoltate treptat in acesti aproximativ 20 de ani de activitate.

Orapluma este situata in partea de nord – vest a Romaniei in orasul Alesd, intr-o zona geografica cu vechi traditii in cresterea gastelor si recoltarea penelor. In acest teritoriu fertil, cum este de altfel toata Romania, traditia mestesugareasca este pentru confectionarea produselor de manufactura iar Orapluma il reflecta prin activitatea confectionarii articolelor din puf.


Istoric 2

Experienta, competenta si pasiunea echipei tehnice a dezvoltat in toti acesti ani toate procesele productive asigurand garantia unui inalt nivel calitativ al pufului si produselor derivate. Plecand de la materia prima ce este achizitionata direct, Orapluma efectueaza intern tot procesul prelucrariii pufului. Toate utilajele folosite in fluxul productiv sunt unice, construite pe proiecte originale, bazate pe experienta dobandita de-a lungul anilor de activitate de prelucrare a penei si pufului. Orapluma, bazandu-se pe doua utilaje industriale cu capacitate zilnica de spalare a pufului de peste 1000 Kg., efectueaza un riguros control al tuturor fazelor de productie.

Principalul serviciu oferit astazi de Orapluma este confectionarea si umplerea semiproduselor din puf pentru sectorul de confectii folosindu-se atat de personal intern cat si extern bine specializat. Capacitatea productiva functie de variile produse este flexibila folosindu-se inclusiv de structuri externe pentru controlul calitativ al produselor lucrand in raport direct si exclusiv pentru clientii nostri.

Atat utilajele moderne de care dispunem cat si competenta tehnica in realizarea bluzoanelor umplute cu puf, ne permit proiectarea, confectionarea si umplerea oricarei tipologii de captuseli pentru industria textila. Avem capacitatea de a oferi un amplu serviciu plecand de la furnizarea materii prime, a semiproduselor –captuseli confectionate cu puf - pana la produsul finit de imbracaminte produs de terti.

Profesionalitatea industriala si maiestria confectiilor realizate este recunoscuta de importanti clienti europeni.